dimecres, 20 de juliol de 2005

Soldats a l'Iraq

Avui llegint la premsa del dia, sempre és recomanable llegir la del dia doncs la de l'endemà no ha sortit i la d'ahir normalment ja no interessa massa, he vist un quadre amb els soldats europeus que hi ha a l'Iraq.Sense entrar en la inutilitat d'aquest fet o de qualsevol actuació militar, malgrat que les desfilades son boniques i emotives, després de veure el rànquing d'efectius per països m'ha sorprés enormement saber que Lituania (i que tot Lituania em perdoni però he de reconèixer que soc incapaç de clavar una agulla a un planell i endevinar on és Lituania) hi té cinc soldats (5).M'apassiona pensar que deuen fer cinc soldats d'un país com Lituania a un lloc com l'Iraq.Vigilen algun encreuament estratègic (dels Airgam Boys iraquís) ?Juguen (4) a la botifarra i el cinquè vigila ?De quina graduació son ? Quans generals hi ha ?
Sens dubte si l'eix del mal ataca proporcionalment als països en funció del contingent, a Lituania poden estar ben tranquils, doncs probablement només els tocarà una mascletà en algun racò deshabitat del país.
De Noruega, n'hi ha deu (10), que deuen estar castigats a patir calor, però si s'organitzen bé poden fer un partit de futbito i encara els queden tres suplents.
I ja sé que no és per fer-hi broma però....em sembla que estem vivin una mena d'onada d'estupidesa global. De moment això és el que ens ha portat aquesta guerra....
Coratge a tots els qui creiem que un altre món és possible !!!Amb el que ens toca viure sembla que no hi ha res a fer!!!
Bona nit.