divendres, 12 de març del 2010

Entreteniment escatològic.

La meva feina és com la qualsevol altre persona, a voltes rutinaria i sense massa alicients (sobretot quan fa un munt d'anys que fas el mateix). Però també és cert que de tant en tant, apareix una floreta que et fa somriure i adonar-te que no tot és tant monóton com t'imagines.
Per que us feu una idea, la majoria de transaccions comercials les fem amb fabricants i industries de les que políticament correctes en diem d'Orient (i que en llenguatge coloquial en diem comprar als "xinos"). Aquestes persones no paren d'inventar coses. Sovint (en un 99% dels casos), coses aparentment inútils i innecesàries per a la supervivència dels humans. Però a vegades, dins de la inutilitat de l'andrómina trobem boniques perles que aparten els núvols d'aquesta crisi galopant i potser infinita que ens ofega.Dins del mite i/o llegendes urbanes referents a les activitats simultànies que hom executa mentre és assegut al wàter (cagadora, popularment) hi ha la de llegir l'etiqueta del pot de xampú, una revista o una novel.la en els casos més extrems. També hi ha qui escolta la ràdio o simplement pensa. Hi ha molta gent que diu que les millors idees les té mentre és en aquest lloc.
Aquesta setmana em va arribar el que els orientals en diuen una imatge promocional d'un producte que pot amenitzar les estades en aquest íntim espai.
I vet aquí la foto :


Ells ho han batejat com a "Sudoku toillet roll" i ho trobo simplement fabulós. El problema potser està en (no he vist el producte físicament) la qualitat el paper.
Si el paper és la suau cel.lulosa de doble capa que ens acarona les parts més íntimes mentre somniem amb un cadell de gos jugant al jardí amb el rotlle de paper, deu ser molt difícil d'omplir les caselles sense estripar-lo. Ara bé, si és de la qualitat immillorable de la millor marca de paper de tots els temps (per anys que passin) no hem de tenir cap problema, ans al contrari, amb un bolígraf de la capital d'Osona (punta fina o punta normal) hem d'assolir els nostres millors èxits matemàtics de sempre.


No sé si deu ser massa elegant de tota manera, en el cas de que no acabis el joc, emportar-te el paper i acabar-ho per exemple a l'autobús.....

3 comentaris:

Carme Rosanas ha dit...

Doncs a mi aquest a inutilitat potser m'agradaria i tot, però quina ràbia deu fer si no t'has portat cap boli... :)

Clidice ha dit...

veus? els "orientals" pensen molt! jo hi faig sudokus a ... "allà" :P la meva preocupació és la tinta ^^

Modgi ha dit...

Està clar que l'èsser de la foto ho ha entès malament. Els nostres amics orientals pretenen que completem el sudoku amb el nostre preuat rotul marró de punta gruixuda. a veure qui és el guapo que fa el 8.