dimarts, 14 de desembre de 2010

Carrer curiós per que si....

Malgrat que sempre he mantingut que sóc fill d'Horta, potser ha arribat l'hora de desmentir-ho. De ben segur que no té cap importància ni li interessa a ningú, però el fet d'emetre desmentiments és una manera com una altre de fer-se l'interessant....
Pel que sembla es veu que físicament sóc fill de la meva mare, cosa que crec a ulls clucs sense cap mena de dubte (una altra cosa seria saber del cert qui és la meva mare, però ara no ho posaré en dubte doncs perillaria la meva integritat física greuement).
I referent al lloc geogràfic del naixement, malgrat dir una i mil vegades (potser no tantes) que sóc d'Horta, que vaig neixer a Horta i/o qualsevol altra forma reivindicativa de la petita (potser mínima) pàtria, he de reconeixer que vaig neixer al carrer Aragó a la ciutat de Barcelona (no recordo a quin número), en una mena de clínica privada d'una mútua i que ara l'edifici pertant a aquesta entitat bancaria que s'entesta dia rera dia en parlar (però que gairebé mai no escolta).
Tot això serveixi de preambul a un comentari que precisament no té res a veure amb tot el que acabo d'explicar.
A la ex-vila d'Horta hi ha un curiós carrer que en els eu moment i per algun potser obscur i lasciu motiu, va ser anomenat de la següent manera :
BAIXADA DE LA COMBINACIÓ.
Ja veus quina gràcia !.
He buscat per tot el barri sense cap mena d'éxit algun carrer referent als calçotets (pujats o baixats, tant li és), però no n´he trobat cap. Per tant, reclamo, reivindico i potser exigeixo (ja m'ho pensaré) un carrer dedicat a la roba interior masculina per tal d'alleujar el greuge comparatiu i absolutament masclista que han de suportar les hortenques dones (netes, polides i endreçades) que dia rera dia sembla ser que s'han d'abaixar les calces quan passen per aquest carrer !


2 comentaris:

llum ha dit...

El que passa, benvolgut, és que la possibilitat de batejar un carrer en memòria de la roba interior masculina, té més aviat poques possibilitats, per a ser clars, és redueixen únicament a tenir Carrer/Baixada/Ronda/Via/Avinguda (i em temo que poca cosa més) dels calçotets.
Partint de la base que calçotet és una paraula malsonant (i que si pose slips o boxers se't tirarà al damunt l'IEC en pès), em temo que la teva causa està perduda d'entrada. Pensa que ja hi ha carrers/places/vies/camins, o el que convingui, dels barbuts, dels bonshomes (!) o, si molt m'apures, dels lladres. Si et vols consolar encara més, pensa que aquesta 'combinació' del carrer d'Horta, no és el que tu et penses (obsés que ets...) perquè altrament aquest mateix personal de l'IEC s'hauria cuidat ja fa dies de canviar-li el nom pel de Carrer del viso.
Apa, a buscar-te una altra causa perduda!

Jesús M. Tibau ha dit...

més aviat ens volen fer una abaixada de nació