dimecres, 30 de setembre de 2009

Somnis de dia i de nit...

Tenint en compte tal i com s'estan posant les coses, una de les sortides que tenimpre sobreviure és somniar.
De moment, els pensaments i els somnis encara son inviolables si tenim una mica de cura en no divulgar-los en excés. I econòmic...

Es pot somniar dormint a les fosques, salvaguardats iprotegits per la solitud de la nit, i també es pot somniar despert, acaronats per la claror del sol com un prat verd que a primera hora del matí treu fum com si s'alliberés de les seves cabòries.
Tant si somniem de dia com de nit, ningú no ens pot privar de somniar un bosc (potser d'aquells que no ens deixen veure els arbres) i caminar despreocupadament amb les mans a les butxaques al costat d'un riu. Sense pressa, sense neguit, mirant com l'aigua ens avança i nosaltres prenent consciència de que les gotes d'aigua que tot just ara ens acompanyen, en uns segons travessaran, per sota, el pont que nosaltres creuarem, per damunt, qui sap quan.
Caminarem en pau amb nosaltres mateixos i amb la natura.És per això que us demano respecte i que no feu soroll. Com més llarg sigui el somni, més lluny arribarem.
I en despertar-nos veurem, tal i com deia en Miquel Martí i Pol:

....que tot està per fer i tot és possible.

3 comentaris:

Frannia ha dit...

Belles. Totes les paraules i el bosc.

Carme ha dit...

M'hi apunto! Somiant sovint s'inventen realitats... millors, espero!

Raticulina ha dit...

Un bon somni caminar pel bosc al costat d´un riu... és un dels meus preferits. De tant en tant m´agrada fer-lo possible.

Salut per fer tot el que està per fer!