divendres, 16 d’octubre del 2009

Dels seguidors és el regne dels blocs.....

Fa molts dies l'amic SM va arribar a tenir 100 seguidors (fa una estona ja en tenia 124) i per celebrar-ho va fer una mena de concurs. L'esdeveniment va ser seguit amb joia i entusiasme per la blogosfera catalana (que poc que m'agrada aquesta expressió) i jo en la meva modèstia vaig anunciar alguna cosa semblant quan arrivés als 10 seguidors (aleshores en tenia 8).

Per desomptat que la meva proposta no va ser acollida amb el mateix entusiasme doncs el carisma i la capacitat de convocatòria d'en SM no son a la mateixa alçada que jo (com haureu pogut comprobar o més aviat no).

I van passant els dies i els mesos i la meva persona s'acostuma a tenir vuit seguidors, i penso, per què en vols més si tampoc no tens ni temps de llegir ni comentar tot el que escriuen aquesta colla...


Però és clar, sempre hi ha un pitjor i de cop i volta, la setmana passada em trobo onze, si, si 11 seguidors !!!! Ni concurs, ni festes, ni premis, ni res. He estat mesos esperant el nové seguidor per anunciar a timbal i plateret els actes commemoratius del desè seguidor i de sobte.....m'en trobo 11.
Perdoneu, però a vegades sembla que ho feu expressament per aixafar la guitarra a les persones humils, discretes i probablement gentilhomes d'aquest món.



Doncs sabeu que us dic ?
Que si voleu festa, concursos, premis, xerinol.la i disbauxa us haureu d'esperar al seguidor nº 25.

P.D. - Si per tenir-ne 11 he trigat 4 anys, calculo que per 25 necessito uns 6 o 7 anys més. Ens trobem al 2015 0 2016 !!!! (Ei, els que siguem vius, és clar...)
P.D. 2 - Una pinzellada d'humor negre sempre dona alegria......

7 comentaris:

Carme Rosanas ha dit...

Perdona, onze, no, que ja són 12 i ja hauries de canviar el post. :)

Esperarem als 25, però no facis càlculs que això et pot sorprendre. Els 25 arribaran molt abans del que et penses.

Jordi Cirach ha dit...

Respecte al comentari...

jeje (permete'm l'ironia)

Però respecte els seguidors només t'haig de dir que ... constància.
;)Records del seguidor que en fa 12!

L'imperdible de ℓ'Àηimα

Clidice ha dit...

això és que no et véns prou bé :P necessites un assessor d'imatge :D

jaka ha dit...

apa, ja en tens un altre !!!

:)

Salvador Macip ha dit...

Mira, estic per esborrar-me dels teus seguidors i esperar set anys per tornar-me a apuntar i ser el número 25. Si pels 10 pensaves fer-la grossa, pels 25 pot ser massa (si l'artrosi ens ho deixa celebrar).

Ah, i et recordo que a mi els follets també em van sabotejar el concurs i va aparèixer el seguidor 99 del no-res per treure-li emoció a la cosa. La internet és així.

pep ha dit...

Gràcies a tots, us heu fixat quin sentit d'anar a la contra que tenim els humans ?
Parlo d'11 seguidors, vaig a sopar i me'n trobo 14 !!!!
Entenc que és per fer-me quedar malament......
;-))
P.D. - I tu SM el primer per esbalotar el galliner !!!!!

Frannia ha dit...

Quina mània que tenim les persones en mesurar les coses. Potser tens molts de seguidors que no veuen necessari mostrar que ho són. Però per tu, només per tu i perquè m'agrada que em diguin la "Niña bonita" aquí em tens...