dissabte, 26 de desembre del 2009

Mites i llegendes......

Abans en deiem mites i llegendes, ara en diuen llegendes urbanes i els més cibernètics sovint, em sembla que parlen de "hoax" o bé alguna cosa semlant.
Segurament heu sentit parlar dels continguts de les neveres dels solters, solitaris o independents (tot depén de l'estat d'ànim de cadascú).
Malgrat les acurades descripcions i la bona voluntat dels relators el més probable és que el discurs acabi amb la certificació de l'imaginari iogurt caducat. Signe inequívoc de previsió desencertada, de manca d'hàbits saludables o bé deixadesa inherent al propietari de la nevera (o usuari si el pis és de lloguer i ja et trobes la nevera instal.lada, i sovint bruta).
Aquest matí he obert la nevera i he sentit una veueta que em deia :

- Sóc aquí !!!!
Sort que no he sentit : Ja sóc aquí !!! - que si no haguès temut per l'aparició sobtada de l'espectre del president Tarradellas.
He doblegat amb compte la meva carcanada i he procurat esbrinar qui em parlava, les orelles atentes i els sentits concentrats. Finalment al segon prestatge he vist i comprovat que en aquest cas els mites, llegendes i "hoax" prescriptius anaven a rodar i confirmaven una vegada més la seva existència irrefutable :



I ara ve la segona part. Els iogurts caducats no son dolents. Comencem doncs el concurts per saber que certifica haver menjat el iougrt més caducat i no ha sofert cap transtorn digestiu o emocional.
La meva marca està en 34 dies després de la data anunciada a l'etiqueta.
Algú en dona més ?

P.D. - Aquest post no és d'un medicament, no cal que consulteu ni tant sols un farmacèutic. Si mengeu un iogurt caducat (però molt caducat...) responeu immediatament al concurs....no fos cas que unes cagarrines inesperades us en privèssin.

4 comentaris:

captaire ha dit...

Jo he menjat iogurts "passats de data" ben bé quinze dies. Un dia, un representant d'una coneguda marca de productes làctics em va dir que era impossible que un iogurt caducat t'arribi a fer mal, ja que mai te l'arribaràs a menjar. Quan es va deteriorant, va agafant un gust amargant, i si arriba a ser prou dolent com per causar-te algun trastorn, té tan mal gust que no te'l pots menjar.

Raticulina ha dit...

La meva marca estarà si fa no fa com la teva, día amunt día avall.

Una de les llegendes urbanes sobre els iogurts es que els caducats que sobren als supers tornen a la fàbrica, els hi camvíen la tapeta d´alumini i els tornen a vendre...

Salut!

Frannia ha dit...

Quan jo feia feina al Carrefour, fa molts d'anys (encara es deia Continente) es iogurts que caducaven el mateix dia es venien a 1 pesseta. T'assegur que havia molts d'habituals que s'estalviaven uns doblers només amb això. Quan un iogurt no és bo, es nota. Basta tenir ulls i nas. T'enyorava. Besades!

zel ha dit...

Jejejeje, jo faig ben bé com tu, a la porra les bajanades...

I bon any, que tots caducarem, però falta!