dimecres, 9 de febrer del 2011

Sorpresa

Una de les coses que caracteritza el meu bloc es que funciona com molt bé va dir l'amic SM, a batzegades. Una altra, i sens dubte a consecuencia de la primera, és que el número de seguidors és més aviat modesta. També he de dir però que tots i cadascun d'ells son grans persones i millors seguidors de blocs.
Doncs parlant dels seguidors també he de dir que sovint els que s'han anat afegint son amics, coneguts o saludats o persones inquietes dins d'aquest univers. Sovint quan veig que algú s'hi afegeix, cosa que no passa gaire sovint, m'entretinc en veure qui és i quina mena de bloc fa, aleshores per gentilesa, solidaritat i agraiment jo em faig seguider del seu bloc. I així suposo que deuen funcionar aquestes coses.
La sorpresa la vaig tenir fa uns dies quan vaig veure que se m'havia afegit un nou seguidor i al mirar qui era, el nom ja em va semblar estrany, (takatugu aoki) va resultar que era d'algú del Japó (o aixó diu al seu perfil) i remena una colla de blocs que a més de no tenir res a veure amb el meu em van sorprendre.
I és que això d'escriure un bloc no deixa de sorprendre'm, a batzegades, però em sorpren.

6 comentaris:

Unknown ha dit...

A mi em va passar el mateix amb un brasiler...supòs que aviat serà com el Facebook i tindrem la dèria aqueixa de tenir 1722 amics siguin els que siguin...jo hi ha blocs que llegeixo que no m'he apuntat com a seguidora, quin cap! amb la il·lusió que fa, però el que no vull fer per res de res és seguir a algú només perquè em segueixi a mi. Ei, i a tu et segueixo per voluntat pròpia i ben conscient, que consti en acta...:)

Raticulina ha dit...

Eps, aquest em sóna! també es va fer seguidor del meu fa dies, i jo del seu per això que dius de la gentilesa i solidaritat...fa fotos una mica rares...però cadascú es com és.

Salvador Macip ha dit...

Això de les batzegades t'està portant reconeixement internacional. No et pots queixar... ;)

zel ha dit...

M'has fet encuriosir, ara vaig a trapassejar...

jaka ha dit...

Jo hi veig una vaca als seguidors !!!
I tu?

pep ha dit...

Jaka, la vaca és una altre misteri, el "japonés" està al seu costat.